Accesul/vizitarea site-ului www.librariasper.ro se supune termeniilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Acces la datele personale:

SC SPER CONS EDIT SRL administrator al www.librariasper.ro se angajeaza să folosească datele personale ale utilizatorilor numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, în scopul derulării procesului de comandă și livrării produselor, în scopul întocmirii documentelor fiscale, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia, promotii, recomandari personalizate pe zona de interes si newslettere in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicata pe site sau in continutul newsletterului. .

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prevederile REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, regulament ce abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

SC SPER CONS EDIT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.

SC SPER CONS EDIT SRL prelucrează și pastrează datele cu caracter personal în masură strict necesara și proporțională cu interesele exprimate în mod liber si neechivoc de către utilizatorii siteului librariasper.ro

Exclusiv în scopul livrării produselor informațiile dumneavoastră sunt transmise firmelor de curierat partenere.

Aceste informatii nu  sunt puse la dispozitia altor firme sau institutii in scopuri comerciale, in scopuri de a creea baze de date de orice natura sau de a interconecta baze de date si nici nu vor fi divulgate unor terte persone fizice sau juridice , cu exceptia organelor abilitate ale statului care formuleaza in acest sens o solicitare in scris.