DESTINUL FAMILIAL - Psihogenealogia în 101 întrebări şi răspunsuri - Alin Sebastian Godeanu

30,00 RON
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

 

.

În limbaj comun, noţiunea de destin creează întotdeauna păreri pro şi contra sau, aşa cum am întâlnit în practica psihoterapeutică, adevărate surprize cu rol revelator pentru cel ce se întreabă Ce rol are destinul în viaţa mea? Aşadar, există un destin pentru fiecare sau destinul este ceva ce aparţine familiei? Putem noi să schimbăm ceea ce ne este scris?

 Eu spun că da! Şi îmi susţin această afirmaţie alăturându-mă specialiştilor domeniului psihogenealogiei. Prin intermediul unei analize psihogenealogice (transgeneraţionale), putem descifra mizele conştiente, dar mai ales pe cele inconştiente ale profunzimii inconştientului familial - în context ştiinţific, îndepărtându-ne de domeniul speculaţiilor, adesea întâlnit printre cei care îşi dau cu părerea.

Aşadar, vă invit la lectura acestei cărţi pentru a găsi răspunsuri sau măcar pentru a reflecta la întrebări pe care sigur vi le-aţi adresat vouă înşivă sau celor din familia voastră din pură curiozitate sau cu scopul de a descoperi rolul pe care îl au antecesorii în filmul pe care îl trăim în prezent.

Alin Sebastian GODEANU

275

Informatii

Anul aparitiei
2015
ISBN
978-606-8429-41-0
Numar de pagini
200

Referinte specifice

Produs nou